Wie zitten er achter De Leeuwenkooij?

Wie is De Leeuw?

“De Leeuw” in de naam staat voor alle mensen die samen met Erik De Leeuwenkooij maken (» De Leeuwencoaches).
Tevens is het een knipoog naar de jaren waarin alle adviesbureaus steevast “… & …” heetten. Onze netwerkorganisatie biedt daarvoor een modern alternatief (» voordelen netwerkorganisatie).

De leeuw of leeuwen staan ook voor alles wat jij als deelnemer inbrengt, als je De Leeuwenkooij doet: een werkvraag of loopbaandilemma, een nieuwe situatie of een oude valkuil. Is er iets wat je wilt testen, onderzoeken, trainen of ‘temmen’? Jij weet wat jóuw ‘leeuw’ is en jij bepaalt wat je ermee gaat doen!

Wie is Kooij?

Erik KooijErik Kooij
In 1989 afgestudeerd in de combinatie klinische- en arbeids- & organisatiepsychologie (Universiteit van Tilburg). Sinds 1991 heb ik een eigen praktijk als trainer, coach, managementadviseur en intervisiebegeleider.

Ik zie vrij snel waarin iemand effectief is en waarin niet. Maar om te bepalen wat iemand nog kan ontwikkelen: dat vraagt om zorgvuldiger waarnemen, een ‘tweede blik’. Daarom werk ik graag met andere ervaren coaches: samen zien we meer, dan ieder van ons afzonderlijk.

In De Leeuwenkooij coördineer ik het programma en de inzet van coaches; daarin sta ik voor synergie en zorgvuldigheid. Zie mij als ‘producer’, zoals popbands hebben bij het maken van een album. George Martin en Ry Cooder zijn mijn inspiratiebronnen op dat vlak.

Werkervaring:

  • Coaching van leidinggevenden
  • Trainingen in leiderschap, teamvorming, persoonlijke effectiviteit
  • Begeleiding van Management Development-trajecten in organisaties
  • Procesbegeleiding van heisessies van afdelingen en managementteams
  • Ontwerp en uitvoering van selectie- en ontwikkelings-assessment centers.

Uitgebreid profiel » Meer over Erik

Marjolein Grin Edger Gubbels Josje van Doorn Annemiek Hormann
Het Leeuwenkooijteam: » Wie zijn De Leeuwencoaches?

1 2 3
...