Wat zijn de voordelen van een netwerkorganisatie?

Persoonlijk contact

Bij ons weet je wie je inhuurt. Wij leren jou kennen, jij kent ons.

Continuïteit

Doordat er altijd meerdere coaches betrokken zijn, is vervanging makkelijk te regelen; bijvoorbeeld in het (onwaarschijnlijke:) geval dat één van ons ziek is.

Flexibiliteit

Ons netwerk is groter dan de kernkring Leeuwencoaches. Zo kunnen we nog 10 adviseurs extra inzetten als dat nodig is, bijvoorbeeld voor grotere incompany-trajecten.
Maar ook als je een Leeuwenkooij ‘executive‘ zou willen (voor alleen een directeur bijvoorbeeld), dan regelen we dat.

Werkelijk maatwerk

Het begrip maatwerk is een beetje uitgehold, maar klanten die met ons gewerkt hebben weten dat wij echt maatwerk leveren. Met ons haal je ontwikkelaars in hart en nieren binnen.

Creativiteit

Heb je niets met de standaardrollenspelen in trainingen of assessments? Wij ook niet! We kijken eerst wat je wilt weten of onderzoeken, daarna gaan we pas geschikte opdrachten ontwikkelen. Soms betrekken we er iemand uit je werkveld bij, om het zo realistisch mogelijk te laten zijn. Of we bedenken een oefening waarin je juist even ‘los’ komt van de inhoud. Zoiets kan natuurlijk niet in een traditioneel bureau met standaarddraaiboeken, -instrumenten, -testbatterijen…

Kosten in balans met kwaliteit

Je betaalt ons voor de inzet die we plegen en voor het vooraf afgesproken resultaat. Dat lijkt logisch, maar wie weleens een groot bureau heeft ingehuurd, herkent vast het volgende voorbeeld: na de eerste succesvolle sessies met de ervaren adviseur komt er ineens een junior/invaller uit de lucht vallen. Terwijl jij nog steeds ‘het bureautarief’ betaalt. Bij ons overkomt je dat niet. Wij werken ‘lean and green‘.

...