Wie zijn De Leeuwencoaches?

Josje van Doorn Josje van Doorn
In 1986 ben ik afgestudeerd als 1e graads docent beeldende vorming. Daarna heb ik mij ontwikkeld als begeleider in interactiedrama en groepsprocessen. Sinds 1996 werk ik met veel enthousiasme als zelfstandig adviseur, trainer en coach voor mensen in organisaties.

In mijn huidige praktijk gebruik ik mijn ervaring als beeldend kunstenaar nog steeds: zo help ik mensen om hun creatieve en intuitieve kwaliteiten in te zetten bij het oplossen van hun dilemma’s.

Mijn stijl: betrokken, doelgericht, toegankelijk.

Werkervaring:

 • Coach van managers en medewerkers die willen werken aan hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling
 • Begeleider van teams met als doel de samenwerking te verbeteren en hun effectiviteit te vergroten
 • Trainer in bedrijven en instellingen, die opleiding of training inzetten als middel om een organisatiedoel (bijv. cultuurverandering) te realiseren
 • Rollenspeler in selectie- en ontwikkelingsassessments
 • Ontwerper en begeleider van veranderingssimulaties, o.a. bij de invoering van de euro of ‘het nieuwe werken’.

Wat me met name aanspreekt in De Leeuwenkooij is de 100% maatwerk-visie. Dit past bij mijn werkwijze: in het ‘hier en nu’ doen wat nodig is. Niet meer, niet minder.

Website » Acequia Advies, Training & Coaching

Marjolein GrinMarjolein Grin
Sinds 1992 ben ik actief als adviseur, manager en trainer/coach op het gebied van P&O en training & development. Ik ben afgestudeerd in de arbeids-& organisatiepsychologie en toegepaste sociale psychologie.

In de loop der jaren heb ik goed leren analyseren waar de crux van een probleem zit, als het gaat om de ‘performance’ van mensen. Ik heb veel ervaring met allerlei vormen van testen, assessments en ontwikkelprogramma’s. Rendement is belangrijk in wat ik doe: pas als iemand zelf én diens omgeving merken dat een nieuwe aanpak tot resultaat heeft geleid, ben ik tevreden.

Werkervaring:

 

 • Interim management HR en HRD
 • Bedrijfsacademies, talentontwikkelprogramma’s en professionaliseringstrajecten opzetten
 • Ontwikkelen en geven van trainingen in interpersoonlijke vaardigheden
 • Werving & selectie en assessment
 • Doceren van psychologie, sociologie, organisatiekunde en professionele vaardigheden aan de Haagse Hogeschool. Opleidingskunde bij ISBW.

Mijn toegevoegde waarde voor De Leeuwenkooij ligt vooral in het samen zoeken naar haalbare manieren om jezelf te ontwikkelen in de richting die je wilt. En hoe spannend De Leeuwenkooij ook kan zijn, ik zie er op toe dat je alle gelegenheid krijgt om je ware krachten te laten zien.

 

 

 

 

 

Website » Marjolein Grin Consult
Edger Gubbels
Andragoog, ontwikkelaar van mens en organisatie. Ik ben werkzaam als organisatieadviseur, trainer, team- en individuele coach. Regelmatig ben ik betrokken bij assessmentprogramma’s en talentontwikkeling. Mijn motto is: er is steeds groei mogelijk als je kijkt door verschillende brillen.

Werkervaring:

 • Organisatieadviseur en trainer: cultuurverandering; ontwerp, regie en implementatie competentiemanagement, structuurwijzigingen, samensmeltingen, MD, HRD
 • Ontwikkelaar van teams en individuen, veelal door coaching met diverse methodes, voorafgegaan door een degelijke analyse. Samenwerkingsverbanden tussen teams en organisaties
 • Trainer in assessment- en selectievaardigheden, managementvaardigheden, teamtrainingen, optimalisatievragen
 • Docent MBA in HR en veranderkunde (Business School Nederland).

Mijn toegevoegde waarde voor de klant en voor De Leeuwenkooij zit hem in mijn passie voor ontwikkeling. Ik ontdek altijd wel een kant aan een persoon, team of organisatie waar deze meer voordeel uithaalt. Dat komt door mijn ‘multi-benadering’: ik bekijk de vraag steeds vanuit diverse invalshoeken.

Website » Edger Gubbels en Partners
Annemiek Hormann
Ik ben trainer, coach en supervisor. Sinds 2003 werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik begeleid mensen die willen werken aan hun professionaliteit en persoonlijke groei en die daarbij inspiratie en ondersteuning zoeken.

Naast algemene trainings- en coachingsmethoden maak ik gebruik van diverse creatieve en belevingsgerichte werkvormen. Mijn opdrachtgevers bevinden zich in het bedrijfsleven, bij overheidsorganisaties en in de zorg; ik werk zowel met leidinggevenden als met jonge talenten.

Werkervaring:

 • Docent, trainer en onderwijsontwikkelaar: Hogeschool van Utrecht, faculteit sociaal agogische opleidingen
 • Supervisor en Coach (LVSC-bevoegd); individuele coaching
 • MD-trajecten in organisaties en trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap
 • Academie voor Counseling en Coaching: ik verzorg de opleiding en begeleid startende coaches in hun professionele ontwikkeling.

Mijn drijfveer is mensen te ondersteunen, zodat ze ontspannen en vanuit persoonlijke kracht aan de slag gaan met wat zich in hun leven en werk voordoet. De ene keer vraagt dat om bezinning, de andere keer om activering. Ik werk vanuit betrokkenheid; daarnaast ben ik direct en confronteer ik je met wat ik zie en ervaar. Ik zorg voor diepgang en maak steeds verbinding met de praktijk. Ik streef naar een plezierig proces met ruimte voor humor!

Website » Annemiek Hormann Training | Coaching | Supervisie
Jos van Krimpen
Sinds 1990 werk ik als zelfstandig ondernemer, trainer, acteur, muzikant en reisorganisator. Ik heb 20 jaar ervaring met (management) training, assessment en coaching, zowel met groepen als individueel. Mijn stijl: inleven, improviseren en stimuleren.

Werkervaring:

 • Assessor en rollenspeler in assessment en coaching
 • Trainer in assessment-, selectie- en managementvaardigheden
 • Opleidingsontwikkelaar sociale vaardigheden en omgaan met agressie
 • Eigenaar Allround Music Service (artiestenbureau)
 • Exclusive Culitravel (organisator exclusieve reizen in Zuid-Afrika).

In De Leeuwenkooij ben ik nieuwsgierig naar de oorsprong van iemands gedrag en heb een scherp oog voor de effectiviteit daarvan. Mijn belangstellende en kritische vragen bewegen mensen tot zelfreflectie.

Website » Assessment Support Service

.

In De Leeuwenkooij draait het om jou. Wij werken samen om jouw doelen te realiseren.

Wat bindt ons? » Onze visie.

.

« Terug naar boven.

» Wie zijn er nog meer bij De Leeuwenkooij betrokken?

1 2 3
...