Wat zijn de voordelen van een netwerkorganisatie?

Persoonlijk

Bij ons weet je wie je inhuurt. Voor ons is het vanzelfsprekend om (in de intake) serieus te investeren in wederzijdse kennismaking: zo leren wij jou kennen, en jij ons.

Continuïteit

Doordat er altijd meerdere coaches bij een programma betrokken zijn, is vervanging makkelijk te regelen; bijvoorbeeld in het (onwaarschijnlijke:) geval dat één van ons ziek is.

Flexibiliteit

Ons netwerk is groter dan de kernkring coaches, die je op de website ziet. Zo kunnen we nog 10 adviseurs extra inzetten mocht dat nodig zijn, bijvoorbeeld voor heel grote incompany-trajecten.
Een slimme netwerkorganisatie met een ‘fluïde’ opstelling, die we kunnen aanpassen aan de vraag. Bijv. ook als je een Individuele Leeuwenkooij ‘executive’ (voor alleen een directeur) wil, dan regelen we dat.

Werkelijk maatwerk

Het begrip maatwerk is een beetje uitgehold, maar klanten die met ons gewerkt hebben weten dat wij echt maatwerk leveren. Met ons haal je ontwikkelaars in hart en ziel binnen.

Creativiteit

Heb je niets met de standaardrollenspelen in trainingen of assessments? Wij ook niet! We kijken eerst wat je wilt weten of onderzoeken, daarna gaan we pas geschikte opdrachten ontwikkelen. Soms betrekken we er iemand uit je werkveld bij, om het zo realistisch mogelijk te laten zijn. Of we bedenken een oefening waarin je juist even ‘los’ komt van de inhoud. Zoiets kan natuurlijk niet in een ‘standaard’-bureau met standaarddraaiboeken, -instrumenten, -testbatterijen…

Investering in balans met kwaliteit

Je betaalt ons voor de inzet die we plegen en voor het afgesproken resultaat. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar wie weleens een groot bureau heeft ingehuurd, herkent vast: na de eerste succesvolle sessies met de ervaren adviseur komt er bij de vervolgtrainingen ineens een junior/invaller uit de lucht vallen… terwijl jij nog steeds het bureautarief betaalt. Bij ons overkomt je dat niet. Wij hebben nauwelijks overhead en werken ‘lean and green‘.

« Terug naar Over ons

...