Jubileum: 20 jaar

2011: 20 jaar Erik Kooij Training & Advies!

In juni 1991 begon ik voor mezelf. Sindsdien heb ik vele interessante opdrachten uitgevoerd, zeer diverse organisaties leren kennen, veel boeiende mensen ontmoet. Op deze plaats wil ik alle klanten, opdrachtgevers, collega’s en deelnemers hartelijk bedanken. Jullie maken dat ik dit werk nog steeds leuk en leerzaam vind! Zeker in tijden van recessie waardeer ik de continu├»teit in onze contacten. Ook de komende jaren blijf ik graag in gesprek, over wat je persoonlijk en professioneel wil realiseren.

Een goed moment om even stil te staan bij de pieken en dalen van 20 jaar eigen praktijk. En om mijn zegeningen te tellen. Op deze pagina nodig ik je uit om dit jubileum mee te vieren: wat zijn je ervaringen, herinneringen, hoogtepunten? Graag jouw reactie!

  • Edger Gubbels, hoogrendementtrainingen.nl, 03-06-2011

    Erik en zijn partner(s) heb ik leren kennen als degelijk, deugdelijk, integer en erg professioneel. Ontzettend boeiend en leerzaam om mee samen te werken. Advies: ook doen!

  • Marcel Siliakus, 08-08-2011

    Ik heb Erik in 2003 leren kennen als begeleider van onze intervisiegroep bij de provincie Utrecht. Omdat ik vanaf het eerste moment “een match” met hem had, hebben we daarna vele malen met resultaat samengewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Hierbij was ik tot medio 2009 opdrachtgever, namens de Reg. Brandweer / Hulpverleningsdienst Fryslan. Sindsdien werken wij als collega’s samen bij Vak V in het werkveld veiligheid en gezondheid. Wat mij betreft gelden de ervaringen met Erik uit het verleden als een goede belofte voor de toekomst.

Laat een reactie achter:

...