Colofon

Deze website is tot stand gekomen met hulp van:.

Dennis van Houts, Studio Boem. Websitebouwer. Denkt. Levert wat afgesproken is. Luistert. Komt met een nieuwe oplossing. Goed.

Harrie Baken, TekstBaken. Redactie en correctie. Groot Strijder tegen anglicismen. Grondig. Plus: tips voor websiteoptimalisatie.

Miranda Apeldoorn, ZinVol. Coaching voor eigenzinnige professionals. Voor mij: starthulp bij het schrijven van wervende webteksten.

Alexandra Raddatz, Logocompany. Creatieve bijdrage en tegenspel in ‘de finale’ vormgeving van logo en website.

Josje van Doorn. Dank je wel dat ik een beeld van jou (wat me al jaren inspireert) voor mijn logo mag gebruiken. Voor de prachtige foto’s die je van ons gemaakt hebt. En voor je adviezen, meedenken, geduld en steun!

De Leeuwencoaches van het eerste uur Jos, Josje, Edger, Marjolein en Annemiek: jullie zijn heel belangrijk voor me als klankbord. ¡Muchas gracias!

Jos van Krimpen, Exclusive Culitravel, dank ik voor zijn trouw en precisie, waarmee hij ook versie 111/b van de homepage weer aan een nauwgezette recensie onderwierp.

En alle andere meelezers, vrienden, collega’s en klanten: bedankt voor jullie vele nuttige suggesties, kritiek en bevestiging!

...