Jubileum: 20 jaar

2011: 20 jaar Erik Kooij Training & Advies!

Vanaf juni 1991 werk ik als zelfstandig professional. Sindsdien heb ik vele interessante opdrachten uitgevoerd, diverse organisaties leren kennen, zeer veel boeiende mensen ontmoet. Op deze plaats wil ik alle klanten, opdrachtgevers, collega’s en deelnemers hartelijk bedanken. Jullie maken dat ik dit werk nog altijd zinvol en leerzaam vind!
En met name in de paar magere jaren heb ik de continuïteit in onze contacten enorm gewaardeerd. Bedankt daarvoor.
Ook de komende jaren blijf ik graag in gesprek, over wat je persoonlijk en professioneel wil realiseren.

Een goed moment om even stil te staan bij de pieken en dalen van meer dan 20 jaar eigen praktijk. En om mijn zegeningen te tellen. Op deze pagina nodig ik je uit om dit jubileum mee te vieren: wat zijn je ervaringen, herinneringen, hoogtepunten? Graag jouw reactie!

2017, bijna 2018:
Inmiddels is het 25-jarig jubileum al weer ongemerkt voorbij gegaan… Intensieve en langlopende trajecten vroegen mijn aandacht (meer dan het actueel houden van deze website). Eén opdracht kwam van iemand die 20 jaar geleden eens een training Adviesvaardigheden bij me had gevolgd, wat een compliment! En we hebben een aantal bijzonder boeiende Leeuwenkooijen mogen verzorgen, zowel ‘Open’ als in-company.
Het vieren van jubilea is denk ik niet mijn kernkwaliteit:). Wie nog een bijdrage wil leveren in onderstaande rubriek, is van harte welkom!